----

k aktuálním tématům, o kterých se jinde skoro nepíše a mluví polohlasem

Saturday, June 19, 2010

FoxNews: Uspořádání islámské konference (OIC) opět prosazuje své zájmy na Radě pro lidská práva OSN

FoxNews informuje o velmi alarmující záležitosti pro všechny, kterým není lhostejná svoboda slova a projevu, zejména pokud se jedná o spojení s islámem.

Uspořádání islámské konference (OIC) prosadila rezoluci OSN, která vytváří nový orgán v rámci Rady pro 'lidská práva' OSN, který bude monitorovat, jak jsou náboženství (rozuměj islám, čteme-li mezi řádky) zobrazovány v médiích. OIC se domnívá, že tento orgán napomůže náboženské toleranci tím, že zabrání "očerňování". Již příklad takového "očerňování" napoví mnohé - karikatury proroka Mohameda v Dánsku, které vyvolaly nepokoje mezi muslimy.

Představitelé USA a států EU však oprávněně na shromáždění Rady oponovali rezoluci obávajíc se, že to povede k cenzuře tisku a nasadí náhubek svobodě projevu. Rezoluce nyní otevírá cestu k tomu, aby Rada pro 'lidská práva' zvolila zvláštního vyšetřovatele náboženské svobody, který bude úzce spolupracovat s masmediálním organizacemi, aby byla vytvořena a zajištěna atmosféra respektu a tolerance pro náboženské a kulturní diference.

Hillel Neuer, výkonný ředitel ženevské nevládní neziskové organizace U.N. Watch však varuje, že OIC se ve skutečnosti snaží "přeměnit mezinárodní štít náboženské svobody v meč pro státní cenzuru v režii náboženství. "

Tolik jedno z témat tohoto článku (doporučuji přečíst). Bohužel nelze než konstatovat, že Rada pro 'lidská práva' (dalo by se až zvažovat, zda nenahradit pro za proti) se opět stala dějištěm absurdní mocenské frašky, kde Uspořádání islámské konference využívá své síly (vůle k moci jim skutečně nechybí), aby nadále upevňovala zakotvení islámu, podporovala další zamořování (jinak to těžko nazvat) islámem a zároveň přispívala k rozkladu židovsko-křesťanské tradice.

Takže pro příště všechny ty Fitny, South Parky, karikatury, "Draw Your Mohammed" dny a další budou kritizovány, omezovány a zkreslovány OSN, což bude mimochodem tvořit celou agendu tohoto orgánu (Ježíšem či Hašemem se zabývat jistě nebudou); stejně jako tomu dochází v případě Izraele (viz. dřívější příspěvek).

Báječné, Rada pro[ti] lidským právům už se nebude zabývat jen Izraelem...bohužel jinak než by si lidé z U. N. Watch (a mnozí z nás s nimi) přáli.

No comments:

Post a Comment